Noul Volkswagen T-Cross e aici! Este cel mai mic și mai simpatic din familie

Noul Volkswagen T-Cross (7)

Noul Volkswagen T-Cross – Informații și fotografii oficiale. A venit pe lume T-Cross, cel mai mic membru al familiei de SUV-uri de la Volkswagen. Micuțul se alătură astfel modelelor T-Roc, Tiguan și Touareg în ofensiva vehiculelor cu gardă mare la sol, lansată de producător cu 3 ani în urmă.

Are stil, este practic, este flexibil. Sunt atributele pe care Volkswagen le trece în contul noului său mini-SUV. Mașina a fost dezvăluită astăzi în trei puncte diferite ale lumii: în China la Shanghai, în Brazilia la Sao Paolo și în Olanda la Amsterdam, pentru că nemții vor să confirme că avem de-a face cu un produs global.

Cara T-Cross

Artista Cara Delevingne este imaginea noului T-Cross. “Este mai mult decât un SUV de oraș. Ador faptul că este atât de stilat”, spune britanica recunoscută și pentru cariera ei în modeling.

Modeling face și noul T-Cross, cu partea lui frontală care amintește de robustul Touareg, dar cu o parte posterioară total atipică pentru Volkswagen, dar cu o amprentă proprie de SUV „cool”. Noul Volkswagen T-Cross (26)

Atât de cool încât primește o bandă luminoasă care unește cele două stopuri, ceva ce am văzut până acum la alte brand-uri ale Grupului Volkswagen, Audi și Porsche, un aspect imposibil de ghicit din fotografiile spion văzute până în momentul lansării. Din profil, T-Cross cel mic demonstrează cu fiecare centimetru că este pregătit pentru viața în jungla urbană.

Noul Volkswagen T-Cross (9)

Micul T este construit pe platforma MQB A0. Sunt acolo 4.11 metri de personalitate. Cu un ampatament de 2,56 m, mașina garantează un spațiu interior generos pentru cinci persoane. Natura sa practică este subliniată de faptul că bancheta, ca la mai multe SUV-uri de clasă mică, poate glisa în față, oferind în plus 14 centimetri pentru bagaje. Portbagajul asigură un volum între 385 și 455 de litri, dar ajunge chiar la 1.281 litri, atunci când bancheta este rabatată.

Noul Volkswagen T-Cross (3)

Gama de motorizare a lui T-Cross include trei propulsoare pe benzină și un diesel. Astfel,clienții pot alege un motor 1.0 TSI pe benzină cu 3 cilindri și filtru de particule, în două versiuni de putere, cu 95, respectiv 115 cai putere. Vârful de gamă este reprezentat de mașina propulsată de motorul 1.5 TSI cu 4 cilindri și 150 de cai putere. Fanii propulsiei diesel pot bifa motorul 1.6 TDI cu 4 cilindri și 95 de cai putere. Toate motoarele sunt conforme cu noul standard de poluare Euro 6d-TEMP, dar niciunul nu este cuplat la un sistem de tracțiune integrală.

Noul Volkswagen T-Cross (13)

T-Cross împrumută de la frații mai mari sistemele de asistență care îl fac printre cele mai sigure din clasa sa. primește astfel Front Assist cu funcție de detectare a pietonilor și frânare de urgență, dar și asistent de menținere a benzii de circulație și asistent la pornirea în rampă, plus sistem de monitorizare a unghiului mort, ca dotări standard. Pe lista de opțiuni se regăsesc Driver Alert System, cruise control adaptiv și Park Assist.

Noul Volkswagen T-Cross (12)

La bord se regăsesc posibilități multiple de conectare. Astfel, ocupanții își pot încărca telefoanele inteligente fără să aibă nevoie de vreun cablu sau pot folosi unul dintre cele patru porturi USB.

Ca și Polo, noul T-Corss va ieși de pe linia de asamblare a uzinei din Navarra, Spania. Uzine din America de Sud și din China vor construi versiuni adaptate piețelor respective.

Adaugati comentariu