Susie Wolff este noul oficial al echipei Venturi din Formula E și rival pentru soțul de la Mercedes

Susie Wolff Venturi Formula E

Susie Wolff, fost pilot de teste în Formula 1, este Team Principal și acționar al echipei de Formula E, Venturi. Soțul său, Toto Wolff, conduce echipa Mercedes din competiția rezervată mașinilor electrice.

Una dintre cele mai frumoase femei din sporturile cu motor, Susie Wolff, a fost pilot de teste și dezvoltare pentru echipa de Formula 1, Williams, după ce a concurat în DTM între 2006 și 2012. Aceasta s-a retras din sporturile cu motor în 2015, înainte de a deveni mama. Susie a pus bazele Dare To Be Different, un program care încurajează tinerele să intre în motorsport. Înainte de a semna cu Venturi, ea a fost gazda unei emisiuni televizate, alături de foștii piloți Mark Webber și David Coulthard.

Susie Wolff (1)

Femeia cu 300 km/h – Susie Wolff, frumoasa din motorsport

“Nu-ți poți opri, pur și simplu, instinctele competiționale atunci când nu mai pilotezi. Eu mi-am păstrat aceeași determinare și aceeași dorință”, spune scoțianca în vârstă de 35 de ani, care este, de doi ani, și Brand Ambassador pentru Mercedes-Benz.

Din 2011, Susie este căsătorită cu cel care conduce destinele diviziei Motorsport de la Mercedes, Toto Wolff. Astfel, Susie și Toto vor fi rivali în Formula E, începând cu sezonul viitor, în care Mercedes și-a anunțat participarea. Cei doi au împreună un fiu, Jack, în vârstă de 1 an și două luni.

Toto & Jack

Echipa și-a asigurat și serviciile pilotului Felipe Massa pentru campaniile 2018/2019. Prima etapă a noului sezon de Formula E va avea loc în perioada 15-16 iulie, la New York.

 

Adaugati comentariu