Dacă SpiderMan are Audi A8, limuzina încă nelansată a producătorului premium german, Iron Man s-a orientat către est pentru a-și alege mașina. Este vorba despre noul SUV de clasă mică din Coreea de Sud, Hyundai Kona.

Hyundai Kona Iron Man Edition este o ediție specială cu elemente inspirate de supereroul Marvel. Versiunea Iron Man a SUV-ului sud-coreean este cu 40 de milimetri mai lat și rulează pe jante mari de 19 inci, cu detalii roșii și cu masca lui Iron Man în centru. Același logo se regăsește și pe aripile față ale vehiculului, iar oglinzile sunt mai înguste și par alungite.

Hyundai Kona Iron Man

Farurile LED vin cu o configurație modificată pentru a semăna cu ceea ce ar trebui să fie ochii personajului interpretat de Robert Downy junior. Kona în versiune specială este gri mat cu acoperiș roșu și montanți în aceeași culoare aprinsă. Pe hayon, deasupra numărului de înmatriculare, se află denumirea acestui model special.

De ce a vrut Hyundai o ediție Iron Man, inspirată de costumul lui Tony Stark? Anual, triatlonul Ironman are loc în Kona, Hawaii, orașul care a inspirat denumirea crossover-ului sud-coreean.