Spider-Man dă examen auto la volanul noului Audi A8

2018-Audi-A8-video-teasers-5

Chiar și super-eroii au nevoie de permis de conducere și trebuie să dea examen ca orice om de rând. Spiderman dă de permis, iar mașina de școală este noul Audi A8! Producătorul auto își promovează  limuzina pe care o va prezenta în iulie la Barcelona, cu o reclamă care îl are în prim plan pe Peter Parker aka Spiderman.

Noul Audi A8 cu ale sale funcții de rulare autonomă apare în noul film „Spider-Man: Homecoming”, care va avea premiera pe 28 iunie. Producătorul premium susține că mașina va fi arătată doar parțial, din față și din profil, fără să strice surpriza prezentării oficiale programată pentru luna viitoare. Un teaser apărut săptămâna trecută a arătat și interiorul limuzinei, care include acum un volan nou cu două spițe și aspect futurist. Sistemul Audi Virtual Cockpit este redat pe un display mare de 12,3 inci, în locul ceasurilor analog de pe bord.

Audi A8 va fi construit pe platforma modulară longitudinală MLB, pe care o are la bază și noul SUV de clasă mare Q7. Viitoarea generație a limuzinei va include în gamă și o versiune mild hybrid, propulsată de un sistem electric de 48 de volți cuplat cu o unitate V6.

Noul clip teaser îl arată pe elevul Peter Parker la volanul limuzinei, în compania instructorului auto, căruia îi stă inima atunci când Parker nu frânează. În schimb, mașina o face pentru el, pentru că noul A8 vine dotat cu funcție de frânare pentru a preveni coliziunile față-spate, Audi PreSense. „Este mașina prietenului meu, Tony”, spune tânărul Spiderman, făcând referire la Tony Stark „Iron Man”.

Instructorul este la un pas să-și trimită elevul acasă atunci când acesta apasă butonul Audi AI și activează funcția care îi permite șoferului să-și ia mâinile de pe volan pentru o scurtă perioadă de timp.

„Nu face pe eroul!”, îi spune instructorul viitorului șofer. „Super-erou”, îl corectează Spiderman. Dar cum face Spiderman parcarea laterală? Aflați din clipul de mai jos.

Audi A8 va fi prezentat oficial pe 11 iulie, la Summit-ul Audi de la Barcelona, primul eveniment de acest gen din istoria brand-ului german. 

Adaugati comentariu