Și fetele pot să facă ce fac băieții – Ziua Fetelor la Audi

Audi Ziua Fetelor (2)

Și fetele pot face ce fac băieții cel puțin la fel de bine. Pe asta s-au bazat cei de la Audi când au organizat Ziua Fetelor. Aproape 150 de eleve au fost la uzina din Ingolstadt.

Fetele și-au pus în practică îndemânarea și cunoștințele tehnice și au obținut informații din interior chiar de la experții constructorului premium.

Audi Ziua Fetelor (3)

Noul Audi e-tron – Primul Audi cu emisii zero și oglinzi zero

Porțile uzinei le-au fost deschise elevelor de liceu și școală generală, din clasa a VII-a sau mai mari. 149 de fete au discutat cu practicanții din centrul industrial și au aflat ce înseamnă o meserie tehnică în cadrul companiei. Ele s-au implicat activ în producție de brelocuri, accesorii pentru telefoanele mobile și pixuri, dar și în realizarea machetelor.

Elevele de liceu, 45 la număr, au primit informații referitoare la studii universitare, dar și despre programul “Audi dual”, care integrează absolvirea facultății și experiența practică în companie. Angajatele de la Audi le-au povestit fetelor despre cum decurge o zi de lucru și le-au dezvăluit sarcinile la birou.

Audi Ziua Fetelor (1)

“Astfel de evenimente cum este Ziua Fetelor sunt o șansă bună pentru a le atrage pe convinge pe fete să urmeze cariere tehnice. Suntem fericiți să oferim sprijin elevelor și să le arătăm că profesiile în domeniul tehnic au potential vocational și că sunt extrem de distractive”, declară Dieter Omert, șeful diviziei de Training Vocațional și Competențe Profesionale.

 

Adaugati comentariu