Showroom-ul Aston Martin din Otopeni va fi inaugurat în curând

Aston Martin este un producător de mașini de lux din Marea Britanie. Compania a fost înființată în 1913 de Robert Bamford și Lionel Martin. Brandul de lux Aston Martin este pentru prima dată reprezentat oficial în România prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, care este de câțiva ani importatorul oficial Ferrari pe piața românească.

Showroom-ul Aston Martin va fi inaugurat în acest an și se află situat în Otopeni, chiar lângă showroom-ul Ferrari. „O companie a grupului Forza Rossa a devenit din luna aprilie 2016 reprezentantul oficial al grupului Aston Martin în regiunea balcanică având sediul în România. Suntem aproape de finalizarea noii clădiri care va găzdui sediul Aston Martin, a cărei inaugurare o vom avea în cursul anului 2018”, a declarat pentru wall-street.ro, Anca Pătlageanu, marketing and customer care manager Forza Rossa Holding.

Showroom-ul va găzui mai multe modele celebre printre care DB 11, Vanquish S și Rapide S, dar și serii limitate precum AMR Coupe și AMR Volante. De asemenea, showroom-ul va găzdui și modelul Aston Martin Vantage.

Forza Rossa Holding este deținută 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional. Forza Rossa este un dealer auto din România care a devenit reprezentatul general Ferrari în România în aprilie 2007. Forza Rossa a inaugurat primul show-room dedicat exclusiv Ferrari în mai 2008. În decembrie 2009, Forza Rossa a deschis la București cel mai mare magazin Ferrari din Europa, în urma unei investiții de 4,5 milioane euro Magazinul ce oferă îmbrăcăminte, acesorii, ceasuri, are 500 de metri pătrați.

sursa Wall-street, sursa foto

Adaugati comentariu