Sexy Kia – Așa arată conceptul Proceed, care va inspira Kia Cee’d

Kia Cee'd Proceed Concept

Kia aduce la Frankfurt un concept care va inspira viitoarea generație Kia Cee’d și care va fi în centrul atenției la standul sud-coreenilor de la salonul auto de la Frankfurt, săptămâna viitoare.

Cu un facelift pentru Sorento în plan, Kia pregătește și un concept super sexy pe care să-l aducă la Frankfurt: Proceed este studiul de design va inspira liniile viitorului model și prezintă un nou tip de caroserie, pe care asiaticii îl numesc “extended hot hatch”. Este, de fapt, un Shooting Brake autentic, cu patru portiere, cu forme agresive, care subliniază natura dinamică, dar și practică, a viitorului Cee’d.

Kia Cee'd Proceed Concept

Cu o siluetă aerodinamică, Proceed prezintă și un pavilion redus, iar montanții centrali au fost eliminați. Conceptul păstrează încă elemente specifice gamei sud-coreenilor, cum ar fi grila de tip “tiger nose”.

“Restilizată și reimaginată pentru o nouă generație de șoferi, Kia aduce o viziune îndrăzneață a unui potențial membru al familiei noii generații Cee’d”, susține producătorul, indicând că noul model va fi potrivit pentru familiile care au cu adevărat nevoie de spațiu, dar preferă să călătorească în vehicule cu stil.

Ar fi pasul firesc după ce și compania cu care împarte platformele modelelor, Hyundai, a oferit și un model fastback al compactei i30 începând cu luna iulie a acestui an.

Kia Cee’d ar putea ajunge în showroom-urile din Europa în 2018. Mai multe despre conceptul misterios vom afla pe 12 septembrie la Frankfurt.

 

Adaugati comentariu