Seria 7 împlinește 40 de ani și sărbătorește cu o ediție specială

BMW Seria 7 Edition 40 Jahre (5)

Nava amiral a companiei BMW, Seria 7, împlinește 40 de ani, iar bavarezii o aniversează cu o ediție specială, limitată la numai 200 de unități. Toate cele 200 de modele Edition 40 Jahre vor fi echipate cu pachetul aerodinamic M.

Este sărbătoare la uzina Dingolfing a companiei BMW. Seria 7 împlinește 40 de ani. Bavarezii lansează, cu această ocazie, o ediție specială a modelului, disponibil atât cu ampatament lung, cât și cu ampatament normal. Mașina poate fi comandată și cu sistem de tracțiune integrală xDrive, iar viitorul posesor poate alege dintre motoarele cu 6, 8, 12 cilindri și un sistem de propulsie plug-in hybrid.

BMW Seria 7 Edition 40 Jahre (7)

Limuzina va veni pe piață în Frozen Silver sau Petrol Micra Metallic, ambele culori fiind incluse în catalogul BMW Indidivual. Pachetul aerodinamic M, care include bare revizuite și o grilă neagră, și jantele din aliaj de 20 de inchi, vor fi de asemenea, disponibile. Inscripția “40 Jahre”, aflată pe montantul central și pe praguri, anunță că este vorba despre un o mașină specială.

La interior, viitorul posesor de Seria 7 poate alege între finisajele Smoke White/Cohiba sau Smoke White/Black. Toate cele 200 de unități vor fi echipate cu scaune confort și vor beneficia de o emblemă specială în bord, în fața pasagerului din dreapta. Și covorașele modelului vor fi special inscripționate pentru a individualiza ediția aniversară.

BMW Seria 7 Edition 40 Jahre (10)

Seria 7 Edition 40 Jahre va fi prezentată în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar vânzările vor demara în octombrie.

Adaugati comentariu