Proleasing Motors a devenit Agent Oficial BMW i

Proleasing Motors_Agent Oficial BMW i (1)

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, a devenit Agent Oficial BMW i. Vestea vine la scurt timp după ce Proleasing Motors a obținut distincția”Best BMW Dealer” în România pe segmentul Customer Care. Familia “verde” BMW i poate fi descoperită de acum la Proleasing Motors Ploiești.

 Doar dealerii autorizați care îndeplinesc criteriile de selecție ale brand-ului BMW primesc statutul de Agent Oficial BMW. Odată cu acest parteneriat, Proleasing Motors are dreptul să comercializa și să repare modelele de automobile electrice BMW i3 și BMW i8. Cei interesați au ocazia și să testeze modelele contactând showroom-ul din Ploiești. Compania a înregistrat deja 5 comenzi pentru BMW i3 şi este în discuții avansate pentru o primă comandă de BMW i8.

Proleasing Motors_Agent Oficial BMW i (2)

“Alegerea de a deveni Agent Oficial BMW i a venit firesc, după o analiză detaliată a impactului pe care acest statut îl aduce cu sine. Suntem convinși că mobilitatea electrică este o parte esențială a viitorului tehnologic, dar și al nostru, ca societate.  Dorim să le oferim clienților noștri o gamă cât mai largă de servicii și oferte, ieșind în întâmpinarea nevoilor lor, ținând cont în același timp de tendințele actuale și de viitor”, a declarat Lucian Alexe, Director General al Proleasing Motors.

Pentru a oferi clienților săi servicii la standarde de înaltă calitate impuse de statutul de Agent Oficial BMW i, Proleasing Motors a făcut pași importanți. Divizia de service a primit noi module de diagnoză auto și echipamente speciale pentru intervenție. Personalul tehnic, dar și cel non-tehnic din cadrul companiei au participat la sesiuni speciale de training, fiind pregătiți acum de intervenții asupra modelelor familiei BMW i.

Proleasing Motors desemnat Best BMW Dealer

198 de modele BMW a comercializat Proleasing Motors în 198. Cel mai popular dintre acestea a fost BMW X5, cu 32 de unități vândute. Proleasing Motors este de 4 ani dealer și service autorizat pentru marca BMW.

Adaugati comentariu