Meghan Markle primește lecții de șofat de la logodnic

Meghan Markle primește lecții de șofat chiar de la logodnicul Harry. Viitoarea soție a Prințului Harry trebuie să învețe să conducă cu volanul pe partea dreaptă, asta după ce, mulți ani a condus mașini cu volanul pe partea stângă. Când utilul este îmbinat cu plăcutul totul devine mai ușor, astfel că Prințul Harry o ajută foarte mult în acest demers.

Meghan trebuie să învețe să conducă în stilul britanicilor, iar asta este destul de greu pentru un om care a condus ani buni o mașină cu volan pe stânga. Cu ajutorul lui Harry, dar și a persoanelor care se ocupă de ea, Meghan va reuși să conducă un vehicul cu volane pe dreaptă și cu o  cutie de viteze manuală, asta după ce a condus mult timp un autoturism automat în Canada.

Meghan Markle

Meghan Marke a renunțat la actorie și s-a mutat în Marea Britanie după ce a început relația cu Prințul Harry, care este al 5-lea în linie la tronul Britanic. Prințul Harry și Markle s-au întâlnit la o întâlnire oarbă pe care a stabilit-o un prieten comun, iar presa a început să raporteze relația în octombrie 2016.

Rachel Meghan Markle este o actriță și umanitaristă americană, care urmează sa devină membră a familiei regale britanice ca urmare a căsătoriei cu prințul Harry în mai 2018.

Rachel Meghan Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles County, California. După ce a absolvit Northwestern University cu o diplomă în teatru și studii internaționale în 2003, ea a jucat roluri mici în mai multe seriale de televiziune din Statelor Unite. Din 2011 până în 2017, a jucat-o pe Rachel Zane în serialul Costume timp de șapte sezoane. Markle a mai jucat și în Aminte-ti de Mine și Horrible Bosses. În 2017, s-a logodit cu Prințul Harry, al cincilea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară.

Sursa OKmagazine, foto

Adaugati comentariu