Dacia a lansat reclama la noul Duster, având la bază sloganul “Mai Duster ca niciodată!”. Spotul publicitar de aproximativ jumătate de minut a fost postat pe canalul de YouTube al producătorului auto și îl veți putea vedea în curând și pe micile ecrane.

Dacia Duster, cu exterior redesenat și interior renovat, cu sisteme de asistență demne de 2017 (cameră MultiView, asistență la coborârea în pantă etc.) este un SUV veritabil, spațios și modern, disponibil cu tracțiune față, dar și cu tracțiune integrală. Imaginile o demonstrează, pentru că best-seller-ul Dacia se aventurează pe terenuri grele, în timp ce în cale îi ies grupuri bizare care îi încurajează pe cei de la volan strigând veseli: “Go, Duster!”

Ca și în spotul care promova generația anterioară, coloana sonoră a reclamei este inspirată de seria SF “Ghostbusters” (“Vânătorii de fantome”).

Cea de-a doua generație Dacia Duster este disponibilă în România în cele trei niveluri de echipare (Essential, Comfort și Prestige) pentru prețuri începând cu 12.350 de euro.