Kia e primul producător auto care își anunță prezența la Super Bowl

Kia Super Bowl

Kia și-a adjudecat deja spațiu publicitar în pauza finale Ligii de Fotbal American de anul viitor și a făcut publică o imagine care se va regăsi în reclama care va fi difuzată în februarie. Producătorul sud-coreean va fi prezent la Super Bowl pentru al nouălea an la rând.

Kia a apelat mereu la vedete pentru a-și aduce mașinile pe micile ecrane. Anul trecut, a fost Melissa McCarthy, în 2016 legendarul Cristopher Walken a fost eroul spotului publicitar iar în 2015, fostul agent 007, Pierce Brosnan, a jucat rolul principal. Așa că este firesc ca sud-coreenii să aleagă un VIP și pentru 2018.

Un lucru este sigur însă. Regizor va fi Saad Chehab, cel care a realizat reclama “Born of Fire” a celor de la Chrysler în anul 2011, în care a apărut rapper-ul american Eminem.

Kia este primul producător auto care și-a confirmat prezența la Super Bowl LII, finala programată pe 4 februarie pe arena U.S. Bank Stadium din Minneapolis, Minnesota. Ceilalți sunt așteptați să facă anunțurile oficiale în decursul săptămânilor care urmează.

Adaugati comentariu