O afacere de 152 miliarde de dolari și o femeie

În rândurile de mai jos vă prezint povestea femeii cu un succes răsunător în industria auto. Mary Barra, căci ea este protagonista acestui material se află la conducerea General Motors și întreține o afacere de peste 152 miliarde de dolari. Revista Fortune a numit-o cea mai puternică femeie de afaceri din lume, iar Time a inclus-o în topul celor mai influenți oameni din lume. Din decembrie 2013 de când a preluat frâiele de CEO al companiei General Motors lucrurile au cunoscut o evoluție extraordinară.

Mary Barra a depășit perioada care a marcat istoria General Motors, atunci când mai mulți oameni au murit în accidente rutiere din cauza unei piese defecte. Acela a fost momentul în care credibilitatea companiei a scăzut dramatic. Peste 2.6 milioane de autovehicule au rechemate în fabrică, iar procesele au curs într-un ritm alert. Amenzile au depășit 900 milioane dolari, iar alte 600 milioane de dolari s-au dus către familiile victimelor.

b9373f8457dd5808e514fc2a54934367

A gestionat eficient situația în momentele de criză, astfel că reputația companiei a fost redresată, înregistrând din nou venituri uriașe. Activitatea în cadrul companiei General Motors a început-o înca din vremea studenției. Timpul a trecut, evoluția a fost constantă, funcțiile s-au tot schimbat, iar în 2013 a fost numită CEO al companiei General Motors. Este dovada vie că femeile sunt puternice, de neoprit atunci când au un țel bine definit.

De când este CEO-ul GM, Mary Barra a fost mult mai mult în lumina reflectoarelor și a făcut o serie de declarații demne de luat în considerare de către cei care au funcții executive, de către cei care aspiră la funcții executive și de către oamenii cărora le plac citatele motivaționale.

Marry Barra

Iată o serie de declarații surprinzătoare care vă pot motiva în ceea ce doriți să întreprindeți.

1. „Definiția mea de ‘inovație’ înseamnă să-i oferi valoare clientului”.

2. „Fă ordine într-o lume haotică”.

3. „La orice loc de muncă, comportă-te de parcă ceea ce faci este pentru o viață întreagă și demonstrează că ceea ce ai făcut îți aparține”.

4. „Nu există nicio destinație aici. Nu confunda progresul cu victoria”.

5. „Tratează oamenii cu demnitate și respect”.

6. „Dacă reușim să câștigăm inima și mintea angajaților, vom avea mai mult succes în afaceri”.

7. „Nu orice lucru pe lumea asta trebuie schimbat. Unele lucruri trebuie protejate. Și asta poate reprezenta o provocare la fel de mare și poate fi la fel de important și de plin de satisfacții ca orice acțiune de a schimba lumea”.

Sursa

Adaugati comentariu