Matt LeBlanc de la Top Gear face praf cauciucul unui Mercedes-AMG GT R

Matt LeBlanc Top Gear (4)

Gazda Top Gear Matt LeBlanc, celebru pentru rolul simpaticului Joey din serialul „Friends”, a făcut franjuri un cauciuc al unui Mercedes-AMG GT R, în timp ce se dădea în spectacol pe circuit pentru a filma un nou episod din show-ul BBC.

Fostul star din serialul Friends se rotea cu AMG-ul pe circuitul Aerodromului Dunsfold din Surrey și făcea anvelopele să scârțâie pe asfalt, producând o grămadă de fum. Fotografiile arată că, în timpul scenei spectaculoase, dintr-odată, anvelopa stânga spate a explodat.

Matt LeBlanc Top Gear (1)

“Arată și se conduce ca și cum ar fi venit din iad”, a spus șeful AMG Tobias Moers, atunci când mașina a văzut lumina zilei. Matt LeBlanc nu l-ar contrazice după ce a făcut pană cu bestia de 585 de litri, propulsată de un motor V8 de 4.0 litri, care vine cu reputația celei mai puternice mașini construite vreodată la Affalterbach.

Matt a ieșit din mașină, a inspectat paguba și a  chemat ajutoare. Un membru al echipei a fost cel care a sunat profesioniștii, care au venit la fața locului pentru a se ocupa de mașina pe pană.

Matt LeBlanc Top Gear (3)

Din fericire, acesta nu este nici pe departe cel mai spectaculos accident survenit în timpul filmărilor pentru Top Gear.

Dar din nefericire, o pană nu este cea mai mare grijă a lui Matt, pentru că audiența programului Top Gear este în picaj și nici chiar prezența actorului nu a reușit să revigoreze show-ul.

 

Adaugati comentariu