A murit cea mai rapidă femeie din lume pe patru roți. Încerca să doboare un record de viteză

Jessi Combs (8)

Star TV și pilot, pasionată de mașini, specializată în mecanică auto, a murit la 39 de ani încercând să-și doboare propriul record de viteză. Jessi Combs deținea titlul de cea mai rapidă femeie din lume pe patru roți.

Tentativa de doborâre a recordului a avut loc în sud-estul statului Oregon. Jessi Combs se afla la bordul unui Eagle Supersonic Speed Challenger.

Jessi Combs (6)

Jessi Combs era cea mai rapidă femeie din lume pe patru roți, deținând recordul de viteză din 2013, atunci când a atins 640 de km/h.

Femeia cu 300 km/h. Frumoasa din motorsport

Aceasta încerca să devină cea mai rapidă din lume. Pentru a obține noul titlu, Jessi încercase să ruleze cu 823 km/h, dar, la încercarea din luna octombrie 2018, atinsese 787,334 km/h. Recordul nu fusese însă omologat, din cauza unei probleme de ordin tehnic.

Jessi Combs (1)

Accidentul a avut loc în timpul noii tentative de doborâre a recordului. Autoritățile păstrează secretul în ceea ce privește detaliile tragicului eveniment. Colegul ei de echipă dezvăluie însă, că a fost vorba despre un “accident oribil” și că a făcut tot ce a putut să o salveze.

Jessi Combs a fost gazda mai multor show-uri TV difuzate în Statele Unite ale Americii și având ca subiect mașinile.

Adaugati comentariu