Niciun Lamborghini Urus nu a fost încă livrat. Totuși cum a ajuns pe șosele?

Nu e recomandat să înfrunți drumurile înzăpezite de munte într-un Lamborghini. Asta dacă nu îl cheamă cumva Urus, SUV-ul care se laudă cu șase moduri de rulare, printre care și cel specializat pentru asemenea condiții “Neve” (“Zăpadă”). Dar Urus va ajunge la clienți abia la primăvară. Așa că ce caută deja pe șoselele din Austria?

Primul super SUV al lumii, așa cum le place italienilor să-l numească pe Urus, a fost surprins într-o stațiune de schi din Alpii Austriei, Finkenberg, în a doua zi de Crăciun, de către un cititor Autogespot, cu ID-ul Tom8501. Vopsit în Giallo Auge, exoticul Urus îi aparține, cu siguranță, unuia dintre șefii Lamborghini, aceștia fiind printre puținii oameni care au acces, la ora actuală, la monstrul cu motor V8 twin-turbo, tracțiune integrală, 641 de cai putere și cuplu de 850 Nm.

Lamborghini Urus pe strada (3)

Dat pe modul Neve, sistemul de tracțiune integrală controlează ESP-ul și alte sisteme ale mașinii pentru o tracțiune optimă în condiții de zăpadă, dar și asigură o gardă la sol mai mare.

GĂSEȘTI AICI TOTUL DESPRE SUPER-SUV-ul ITALIAN:

Probabil că nu reușește aceeași performanță pe zăpadă, dar pe asfalt, Urus aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde și atinge o viteză maximă de 305 km/h.

Adaugati comentariu