Film mut? Matthew McConaughey nu spune un cuvânt în reclama la Lincoln Navigator

Matthew McConaughey a luat pauză de la filme, ca să joace în noua reclamă la Lincoln Navigator. Spotul publicitar, cu McConaughey în rolul principal, poartă denumirea “Perfect Rhythm”, ritmul perfect, și îl arată pe actor la volanul SUV-ului de clasă mare.

Campania include două filme de câte un minut, iar acesta este primul dintre ele. “Perfect Rhythm face referire la senzația pe care o ai într-o situație perfectă”, spune șeful de marketing de la Lincoln, John Emmert. “Acesta este cel mai spațios, cel mai rafinat și cel mai competent Navigator din toate timpurile, combinând luxul modern cu tehnologia avansată”, adaugă acesta.

Clipul a fost filmat pe coasta de nord-est a Oceanului Pacific, sub comanda lui Wally Pfister, regizorul care a lucrat și la campania precedentă a companiei “That’s Continental”, dar și la filme celebre precum “The Dark Knight Rises” (2012) și “Phenomenon” (1996) cu John Travolta. Conceptul îl arată pe Matthew McConaughey la volanul unui Navigator, oprind lângă o cale ferată și începând un concert improvizat.

“Îl vedeți pe Matthew deținând controlul total. Începe să construiască un ritm, care devine din ce în ce mai intens. Am adăugat o coloană sonoră care imită sunetul unui tren de marfă, într-un ritm care sugerează un crescendo audio și vizual”, explică Emmert conceptul reclamei.

Reclama nu va fi difuzată în România, dar o puteți vedea pe www.missauto.ro. Tot acolo vom aduce și cel de-al doilea spot publicitar, care își va face apariția în curând.

 

Adaugati comentariu