Mirosiţi a Bentley!

Vreţi să mirosiţi a Bentley? Cu mulţi ani în urmă, singurul miros pe care îl simţeai când te urcai într-un automobil era cel de benzină. Astăzi, lucrurile sunt mai simple. Circuitul de combustibil este bine izolat, au apărut odorizantele auto, braduleţii, sticluţele cu esenţă, etc. Insă, ce te faci dacă eşti posesorul unui Bentley?

Neapărat trebuie să te asortezi cu maşina mult iubită. Cei de la Bentley Fragances sunt încântaţi să îţi ofere prima lor colecţie de parfumuri pentru femei şi bărbaţi. Denumită Bentley Beyond – The Collection, această colecţie de parfumuri te poartă într-o călătorie prin cele mai exotice destinaţii, fiind inspirată de pasiunea pentru turism a fondatorului companiei, Walter Owen Bentley. W.O. obişnuia să parcurgă foarte des cu bicicleta  distanţa de 130 de mile dintre Londra şi Norfolk, admirând minunatele peisaje britanice.

 

Te-ar putea interesa si:  Trei cosmetice care nu trebuie să lipsească din torpedoul mașinii tale

Un buchet de arome

Fiecare dintre cele trei parfumuri ce alcătuiesc colecţia Bentley Beyond te duce cu gândul la o destinaţie exotică. O călătorie în Acapulco cu Exotic Musk realizat de Mathilde Bijaoui. O odisee în insula Java din Indonezia cu parfumul Wild Vetiver conceput de Sidonie Lancesseur. O aventură în Goa, India, cu Majestic Cashmere de Julie Massé.

Prezentare de lux

Flacoanele celor trei parfumuri sunt realizate în colaborare cu Bentley Styling Team, aplicându-se aceleaşi standarde de calitate  ca şi în cazul automobilelor Bentley. Fiecare din cele trei parfumuri beneficiază de un cod cromatic propriu, în timp ce capacul recipientului este îmbrăcat în piele cusută manual, evocând, astfel, interiorul unui autoturism Bentley.

Astfel, combinaţia albastru şi turcoaz este pentru Exotic Musk, chihlimbarul şi pruna sunt culorile lui Majestic Cashmere iar verdele şi muştarul auriu caracterizează parfumul Wild Vetiver.

Flaconul faţetat este creat de către Bentley Styling Team, fiind inspirat de farurile modelului Continental GT. Stabilitatea recipientului ce cântăreşte 400g este asigurată de o bază solidă din sticlă. Emblema legendară Bentley este gravată pe „umerii” argintii ai flaconului.

Dacă doriţi să mirosiţi a Bentley trebuie să ştiţi că preţul pentru fiecare parfum Bentley de 100 ml este de 180 de lire sterline.

Adaugati comentariu