Parcare privată langa aeroport Henri Coandă – mașina se află în siguranță până la revenirea în țară

MissAuto- Park4Fly

Multe persoane se confrunta cu dilema parcarii masinii pe perioada calatoriei dintr-un oras in altul sau chiar dintr-o tara in alta, pentru mai multe zile. Serviciul de parcare langa aeroport nu doar ca reduce din grijile provocate de necesitatea de a ajunge in aeroport la timp pentru imbarcare, insa le garanteaza clientilor monitorizarea permanenta a automobilului pana la intoarcerea in tara.

Potrivit Park4fly.ro, printre numeroasele avantaje oferite de o parcare privata se numara si urmatoarele:

Independenta transportului

A nu depinde de nimeni in ceea ce priveste transportul aduce cu sine confortul psihic esential, mai ales, inainte de o calatorie importanta. Programarea parcarii intr-un spatiu privat alocat masinilor asigura, bineinteles, flexibilitatea stabilirii programului, asa cum isi doreste fiecare. De altfel, la revenirea in tara, masina va fi preluata in starea in care a fost lasata, parcarea dispunand de supraveghere permanenta.

Evitarea costurilor pentru taxi si mijloace de transport in comun

Chiar si cand nu se calatoreste pentru multe zile si cu bagaje voluminoase, este inconfortabila cercetarea care implica identificarea unor companii de transport si taxi disponibile, care sa practice tarife avantajoase.

Garantia sigurantei masinii

Parcarea este prevazuta cu toate conditiile necesare monitorizarii eficiente – iluminare pe timp de noapte, agent de paza, supraveghere permanenta non stop. Calatorii nu isi vor mai face griji legate de siguranta masinii – nu o vor gasi zgariata sau lovita .

Costuri accesibile

Unul dintre impedimentele accesarii serviciilor de parcare la aeroport Bucuresti este gandul ca stationarea ar fi foarte costisitoare. Pentru a lamuri acest aspect, este suficienta consultarea tarifelor, fie online, prin vizitarea site-ului firmei de parcare, fie telefonic, prin initierea unei conversatii cu un angajat al acesteia.

Pe langa aceste avantaje, clientul isi poate vizualiza masina oricand, prin intermediul accesarii sistemului de monitorizare aflat in parcare, pe smartphone sau alt dispozitiv utilizat.

Parcare aeroport Bucuresti – oferte personalizate realizate in functie de durata de stationare

Cunoscand necesitatile diverse ale persoanelor care calatoresc cu avionul si au nevoie sa isi parcheze masina pe durata calatoriei, ofertele de parcare privata la aeroport Henri Coanda sunt personalizate. Acest serviciu se adreseaza cu precadere clientilor care calatoresc adesea in interes de serviciu si pentru care parcarea pe termen lung reprezinta optiunea optima. Pentru obtinerea unei oferte personalizate insa este nevoie de inaintarea unei cereri cu 30 de zile inainte.

Mai mult, masinile pot fi parcate indiferent de ora, zi sau noapte, existand in permanenta personal care sa realizeze serviciul de parcare.

Personalul Park4fly.ro ii ghideaza pe client pentru a identifica impreuna solutia potrivita, conform programului de calatorie si durata acestuia. Parcarea este localizata in apropierea aeroportului, astfel incat clientii vor putea ajunge rapid la terminalul plecari. Atat la plecare, cat si la intoarcere, clientul va fi preluat de unul dintre mijloacele de transport ale companiei, serviciu inclus gratuit in costul achitat pentru parcare.

Adaugati comentariu