Trei cosmetice care nu trebuie să lipsească din torpedoul mașinii tale

Cosmetice

Nu e nicio noutate că femeile adoră mașinile și să simtă adrenalina condusului. Caii putere nu eclipsează feminitatea, ci doar scot la iveală un caracter puternic, încrezător și optimist. Toate acestea se împletesc perfect cu imaginea gingașă a femeii, îngrijită și în permanență atentă să aibă un look proaspăt, natural.

Dacă, însă, petreci mult timp la volan și uiți să oferi pielii tale grija de care are nevoie, este recomandat să păstrezi în torpedoul mașinii câteva cosmetice. Acestea te vor ajuta să redai vitalitatea pielii, în orice moment al zilei. Și ca să faci o alegere cât mai corectă, uite care sunt recomandarile producatorului de cosmetice naturale românești Nympheum:

  • Loțiune tonică Nympheum cu acid hialuronic și ceai verde – este ideală pentru diminețile în care pleci pe grabă și nu ai timp să te machiezi acasă, dar și pentru zilele în care vrei să îți refaci machiajul rapid și ai nevoie de un produs de curățare delicat, cu efect refermizant. Extractul de ceai verde împreună cu acidul hialuronic întrețin elastina în piele, reducând liniile fine. Apa de lavandă din compoziția loțiunii este calmantă și cicatrizantă, iar apa de trandafir este tonifiantă și reîmprospătează tenul obosit. Loțiunea tonicaă nu încarcă tenul, este realizată doar din ingrediente naturale și este potrivită pentru toate tipurile de ten. Pentru toate aceste calități, ea merită să facă parte din trusa ta de îngrijire zilnică.

Cosmetice

 

  • Crema pentru față cu nalbă și aloe vera – bacteriile din mediul înconjurător, inclusiv din mașină, ne atacă pielea în fiecare zi. De aceea, chimistul Nympheum a creat o cremă tratament, cu o textură ușoară, ce intră rapid în piele, menită să protejeze tenul pe parcursul întregii zile. Dacă îți place să ai un look natural și nu folosești produse de make-up peste zi, această cremă este ideală atunci când vrei să îți protejezi fața de factorii nocivi de mediu. Gelul de aloe vera este purifiant, nutritiv și ameliorează probleme cutanate, iar uleiul de nalbă și cel de jojoba previn deshidratarea tenului. Descoperă mai multe despre crema cu nalbă și aloe vera aici: https://nympheum.ro/produs/crema-regeneratoare-cu-nalba/

Cosmetice

  • Crema pentru mâini cu macadamia și Vitamina E – se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unei femei și noi credem că nu este doar un clișeu. De aceea, este recomandat să ai în permanență în mașină o cremă hrănitoare pentru mâini. Recomandarea Nympheum este crema cu macadamia și Vitamina E, deoarece aceasta conține doar ingrediente naturale, calmante, cicatrizante, antibacteriene și revitalizante. Mâinile tale vor fi delicate la atingere, cu un aspect placut și învelite într-un parfum sublim de lavandă. Să-ți mai spunem că este unul dintre cele mai populare produse cosmetice naturale din gama Nympheum!?

Cosmetice

Nympheum, brandul de cosmetice „made in Romania”, este darul naturii pentru pielea ta, mai exact darul întinselor câmpii ale Brăilei, locul unde se află culturile de lavandă, in, ricin, coriandru, fenicul și alte plante miraculoase. Din acestea, chimiștii Nympheum realizează cu drag produsele naturale care acționează în profunzime, având grijă de trup, dar și de suflet. Mirosul lor, uneori mai intens, alteori mai delicat, te aduce mai aproape de natură și îți calmează spiritul, iar utilizarea produselor Nympheum redă vitalitatea trupului de o frumusețe olimpiană.

Păstrează în torpedeu cosmeticele Nympheum și răsfață-te românește zi de zi!

https://nympheum.ro/

Adaugati comentariu