George Clooney donează o motocicletă. De ce îl obligă soția?

George Clooney

George Clooney va dona una dintre motocicletele sale către o organizație de ajutorare a veteranilor de război. Soția sa este cea care a insistat, după ce actorul american a ajuns la spital în urma unui accident de motor.

Soția actorului, Amal, îi cere acestuia să renunțe la motociclete, la scurt timp după ce acesta a suferit un accident în Italia, în vara acestui an. Clooney a ajuns atunci de urgență la spital, după ce a lovit în plin un Mercedes-Benz Clasa E, care încerca să schimbe direcția de mers. A scăpat însă, cu răni superficiale și a fost externat în aceeași zi, dar a avut nevoie de două luni pentru a-și reveni complet.

Amal Clooney ar prefera ca soțul ei să recurgă la mijloace de transport mai sigure, mai ales acum, după ce au venit pe lume gemenii lor, Ella și Alexander, în vârstă de un an.

Citește și:

George Clooney își scoate la licitație pe eBay una dintre motocicletele Harley Davidson FLHTX, produsă în 2017, cu un preț de pornire de 25.000 de dolari, puțin sub prețul de listă. Aceasta va purta și autograful starului de la Hollywood.

Suma obținută va fi donată în totalitate către organizația non-profit Homes For Our Troops, care se ocupă de ajutorarea veteranilor de război. Organizația va construi, din banii primiți, locuințe pentru veterani.

Licitația se va închide pe 15 noiembrie și motocicleta va ajunge la cel care a propus cea mai mare sumă.

 

Adaugati comentariu