Mașina pentru vegani – Bentley va face un interior de lux fără piele

Bentley Continental Supersports vegan

Un automobil Bentley cu echipare de top poate echivala cu sacrificarea a până la 20 de animale. Dar cum să vinzi o mașină cu interior din piele unui client vegan? Cei de la Bentley s-au gândit și la asta și au venit cu o soluție.

Producătorul de mașini de lux din Regatul Unit va apela la materiale alternative pentru a fi pe placul celor care detestă ideea sacrificării animalelor pentru propriul confort.

“Nu poți vinde un produs cu materiale animale unui client vegan. Am discutat cu clienți care fac parte din această nișă, în mod special în California, și ne-au întrebat ce le putem oferi. Încercăm să-i satisfacem și pe aceștia, pentru că sunt acum din ce în ce mai mulți”, este strategia lui Stefan Sielaff, directorul Departamentului de Design.

“Cu siguranță, în viitorul apropiat le vom prezenta veganilor un interior pentru ei. Va oferi senzația de lux, dar într-un mod diferit decât până acum”, promite acesta, refuzând însă, să ofere mai multe detalii.

La polul opus, cei care preferă scaunele și alte suprafețe cu care intră în contact să fie îmbrăcate în piele, se amuză pe seama deciziei: “Adică pe vegani îi derajează pielea, dar nu și motorul W12 cu 600 CP?”

Adaugati comentariu