Margot Robbie promovează divizia electrică de la Nissan

Margot Robbie Nissan LEAF (3)

Margot Robbie a anunțat debutul constructorului japonez Nissan în Formula E și a prezentat modul în care vor arăta monoposturile, într-o transmisiune live pe Facebook. De ce au ales-o pe frumoasa care a jucat rolul iubitei lui Leonardo DiCaprio în blockbuster-ul “Lupul de pe Wall Street”? Margot este ambassador de brand pentru divizia electrică de la Nissan.

Transmisiunea live a fost realizată într-un studio din Paris, cu ajutorul camerelor, luminilor și al altor echipamente alimentate de bateria noului Nissan LEAF.

Margot Robbie Nissan LEAF (2)

“Lumea devine electrică, iar tehnologia devine tot mai inteligentă. Chiar și camerele care mă filmează în acest moment sunt alimentate folosind un Nissan LEAF – ceva ce n-am crezut niciodată că o mașină poate face. Într-un fel, este o nebunie, dar, în realitate, nu este decât o demonstrație simplă a modului în care se schimbă condusul și viața noastră”, spune Margot Robbie.

Cu o nominalizare la Oscar pentru rolul principal din “I, Tonya”, actrița născută în Australia a jucat și în reclama care promovează strategia electrică a celor de la Nissan.

Adaugati comentariu