George Clooney la spital după un accident în Sardinia

George Clooney accident (1)

Actorul George Clooney a ajuns de urgență la spital după ce a fost rănit într-un accident în Sardinia, în această dimineață. Actorul, la ghidonul unei motociclete, a intrat în plin într-un Mercedes care schimba direcția de mers.

George Clooney a lovit mașina frontal și a fost proiectat în parbrizul mașinii. Lovitura a fost atât de puternică încât parbrizul a fost spart. Accidentul a avut loc în localitatea Costa Carolina din Sardinia, nu departe de plaja din Olbia.

George Clooney accident

Actorul în vârstă de 57 de ani a fost preluat de paramedicii sosiți la locul accidentului. Acesta suferise numeroase răni la mâini și la picioare, dar și un traumatism la pelvis, și a fost transportat de urgență la spital. Acesta a primit îngrijiri medicale, a fost deja externat și se va recupera la vila pe care o închiriază pe durata șederii sale în insulă. Soția sa Amal și gemenii săi sa se află, de asemenea, în Sardinia.

În această dimineață, George Clooney se îndrepta către platourile de filmare. Actorul lucrează în Sardinia la viitorul său film, dar va avea nevoie de o pauză pentru a se pune pe picioare. Este cel de-al doilea accident suferit de actor la ghidonul unei motociclete. Primul a avut loc în 2007, la New York.

Adaugati comentariu