Cei mai sexy bărbați de la Hollywood merg pe două roți! Așa arată Brad Pitt și George Clooney pe motor

Brad Pitt 2

Brad Pitt, George Clooney, Tom Cruise sunt frumoșii nebuni de la Hollywood. Sex-simboluri de 20 de ani încoace, cei trei actori au o mare pasiune. În afara platourilor de filmare, își pun căștile pe cap și pleacă la drum pe două roți.

Brad Pitt nici nu mai știe câte motociclete are acasă. Un Ducati Superleggera ediție limitată, estimat la 65.000 de dolari, un Desmosedici de aproximativ 73.000 de dolari, o bijuterie Ecosse Titanium de vreo 300.000 de dolari, de asemenea în ediție limitată și câteva Harley Davidson.

Brad Pitt

Mândru de motocicletele sale, Brad Pitt mai are un motiv de bucurie. La aproape un an de la anunțul referitor la divorțul de Angelina Jolie, cel mai popular cuplu de la Hollywood este în pragul împăcării. Și asta pentru că Brad Pitt și-ar fi schimbat complet stilul de viață. În septembrie 2016, Angelina spunea că viața alături de actor este insuportabilă, pentru că acesta bea și are ieșiri violente.

George Clooney preferă și el ieșirile pe două roți. Cu o cască pe cap, americanul care a jucat alături de românul Marcel Iureș în “Pacificatorul”, nu este deloc ușor de recunsocut. Premiat cu Oscar pentru rolul secundar din Syriana, Clooney este mândrul proprietar al unui Harley Davidson, pe care îl ia cu el în aproape toate vacanțele în Europa.

George Clooney

Actorul în vârstă de 55 de ani are acum probleme cu o revistă din Franța și amenință că îi va da în judecată pe paparazzi de la Voici după ce aceștia au escaladat un copac din curtea vilei sale de pe malul lacului Como și au făcut fotografii cu gemenii născuți pe 6 iunie.

Tom Cruise este nebunul care insistă să-și facă singur cascadoriile, indiferent dacă este vorba de mașini, motociclete și chiar avioane. Actorul din “Jerry McGuire” deține o motocicletă sport Vyrus 985 C3 V, cotată la 92.000 de dolari. Mini-flota sa de vehicule pe două roți include și Hellcat de 50.000 de dolari, cu nume inspirat de un avion de vânătoare din cel de-al doilea Război Mondial.

Tom Cruise

Într-un interviu acordat la sfârșitul anilor ’90, starul din “Mission Impossible” spunea că a învățat să meargă pe motocicletă de la vârsta de 10 ani.

Ai aflat cine este cel mai bun șofer de la Hollywood?

Adaugati comentariu