Poate că nu par, dar sunt piloți profesioniști! Gemenele turbo Angela și Amber Cope au intrat în istoria automobilismului în octombrie 2010, fiind primele gemene care au concurat într-una dintre primele trei serii NASCAR.

Gemenele turbo și-au făcut debutul în cursa Camping World Truck Series. Amber a trecut linia de sosire a 26-a, iar sora sa, Angela, s-a aflat patru poziții mai jos.

“Pentru că suntem frumoase, nimeni nu ne ia în serios”, se plâng bombele sexy. Americancele născute în ‘83 au intrat în lumea curselor auto pe când aveau 9 ani, ca piloți de Go-Kart. Angela se laudă cu câteva curse câștigate, în timp ce sora sa geamănă a fost nevoită să se mulțumească, de-a lungul timpului, cu o poziție pe podium obținută in extremis.

Acum cele două vitezomane calcă pe urmele vedetei din NASCAR Danica Patrick și apar într-o galerie foto în revista Maxim dedicată bărbaților. Îmbrăcate sumar și fără căștile pe care le folosesc în curse, cele două au fost personajele principale într-o ședință foto fierbinte.