Dacia de vânzare – Anunțul care îi convinge pe cei interesați să fugă

Anunt Dacia de vânzare

Cea mai ieftină Dacia scoasă la vânzare pe piața mașinilor rulate din România este promovată printr-un anunț care i-ar face pe cei interesați să fugă mai ceva ca Dacia Duster cu motor de Mercedes, pe care a testat-o și MissAuto.

Dacia Super Nova, care costă 1500 de lei, are o listă lungă de probleme. În primul rând, proprietarul anunță că mașina nu are nicio șansă să treacă Inspecția Tehnică Periodică dacă viitorul posesor nu va investi aproximativ 1000 de euro.

Fabricată în 2003 și cu 158.000 de kilometric la bord, Dacia Super Nova cu motor pe benzină de 1.4 și 55 de cai putere, este ruginită, are nevoie schimbarea catalizatorului și, spune proprietarul în anunț, mai are și niște probleme “pe dedesubt”.

Când vrei să vinzi mașina și te-a lovit inspirația – Cele mai amuzante anunțuri

Și lista de defecțiuni e departe de a se fi terminat. Mașina are plasticul din bord crăpat, sistemul de încălzire a lunetei nu mai funcționează, aerisirea nu pornește câteodată, “una dintre farurile de ceață este distrusă”, mai scrie vânzătorul care trebuie apreciat pentru sinceritate.

Cel care vinde mașina cu 1500 de lei mai are o rugăminte către cei interesați, dacă a rămas vreunul după ce a citit anunțul. Om cu frica lui Dumnezeu menționează la rubrica de Observații: “Duminica este ziua Domnului si va rog frumos sa nu ma sunați atunci pentru vanzare.”

Vedeți anunțul complet pe www.autovit.ro!

Adaugati comentariu