Top 5 mașini James Bond

mașini James Bond

Bond. James Bond. Pasionat de arme, femei frumoase și mașini. Dar care sunt automobilele agentului secret, care ne-au rămas în minte de-a lungul timpului. Am făcut top 5 mașini James Bond.

Câteva modele Aston Martin, Mercedes, BMW. Ce frumoasă pare viața lui James Bond atunci când îi enumerăm mașinile. Dar care au fost cele mai reușite?

5. Meredes-Benz 600 – On Her Majesty’s Secret Service, 1969

mașini James Bond Mercedes-Benz 600 (On Her Majesty’s Secret Service, 1969)

Este o mașină pe care Bond nu a condus-o niciodată, dar care a atras atenția. Mercedes-Benz 600 a apărut și în On Her Majesty’s Secret Service, dar și în Diamonds Are Forever, condusă, de fiecare dată, de cei care încercau să-l omoare pe agentul 007. Victimă a căzut însă Tracy Bond, singura Bond-girl care s-a căsătorit cu spionul în celebra serie.

4. Toyota 200GT Cabrio – You Only Live Twice, 1967

mașini James Bond - Toyota 2000GT Convertible (You Only Live Twice, 1967)Citește și:

A murit Roger Moore. Iată ce mașini a condus cel mai longeviv James Bond

Mașina asta, cu motor de 2.0 litri cu șase cilindri, le-a dat bătăi de cap celor care au lucrat la You Only Live Twice în 1967. Nu a existat practic o versiune cabrio. Dar pentru că Sean Connery nu avea loc în mașina cu acoperiș fix, producătorii au cerut o modificare majoră.

3. Aston Martin DB10 – Spectre, 2015

mașini James Bond Aston Martin DB10 (Spectre, 2015)

James Bond a avut mereu o relație specială cu modelele Aston Martin. Din păcate, pe cel din Spectre n-a apucat să-l conducă prea mult. DB10, care apare în producția din 2015, a sfârșit pe fundul râului Tibru, după o urmărire la Roma. Bond s-a catapultat și a scăpat nevătămat.

2.Lotus Esprit S1 – The Spy Who Loved Me, 1977

mașini James Bond Lotus Esprit S1 (The Spy Who Loved Me, 1977)

O mașină care se transformă în submarin? Ei bine, da, se putea în 1977, în The Spy Who Loved Me (Spionul care m-a iubit). Lotus Esprit S1 a fost automobilul care ne-a făcut să ridicăm din sprâncene. „Wet Nellie”, așa cum o numea spionul, era echipată cu rachete, dar și un periscop pe acoperiș.

1.Aston Martin DB5 – Goldfinger, 1964

mașini James Bond Aston Martin DB5 (Goldfinger, 1964) 2

Agil și stilat, Aston Martin DB5 este redat ca fiind mașina personală a lui James Bond, deși, în Casino Royale, apare povestea conform căreia ar fi fost câștigat de spion la un joc de poker. Acest automobil, în configurația folosită în filmul din 1964, a fost cumpărat de un colecționar de mașini în octombrie 2010 cu 4,6 milioane de dolari.

Adaugati comentariu