Ea e femeia care conduce mașinile la care nimeni nu are acces

Supercar Blondie (10)

Are 33 de ani, s-a născut în Australia, trăiește la Dubai, călătorește în toată lumea și conduce până și mașinile care nu se conduc. Supercar Blondie este Alexandra Mary Darvall sau Hirschi, din când s-a căsătorit cu cel care îi filmează show-ul.

Alexandra este cea care a testat conceptele inaccesibile de anul trecut și nu numai. Seria de filmări a inclus BMW Vision Next, Peugeot e-Legend, mașina lui Batman, Mercedes-Benz EQ Silver Arrow, și recent, pe lista ei a ajuns și conceptul electric fără uși și fără acoperiș, ID. Buggy de la Volkswagen. Acesta din urmă va ajunge la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach, California.

Supercar Blondie (5)

Noul membru al familiei electrice ID. este pus în mișcare de un motor electric care produce 204 cai putere și 309 Nm. O baterie cu o capacitate de 62 kWh îi asigură o autonomie de 250 de kilometri în ciclul WLTP. Buggy ajunge de la 0 la 100 km/h în 7,2 secunde, iar viteza sa maximă este limitată electronic la 159 km/h.

Jante de 18 inchi cu anvelope mixte de 255/55 pe puntea din față și 285/60 pe puntea din spate, un scut din aluminiu și o cabină cu materiale rezistente la apă îl fac pe Buggy cruiser-ul perfect pentru o aventură la plajă. “Sunetul valurilor este preferatul meu. Poți să auzi totul și simți că într-adevăr ești afară”, spune Alexandra Hirschi.

Supercar Blondie (11)

Te pui cu blondele? Fratele lui Paul Walker se ia la întrecere cu cea mai tare dinre ele

Supercar Blondie este urmărită de peste 3,7 milioane de persoane pe Instagram, iar pagina ei de Facebook numără peste șapte milioane de like-uri. 1,7 milioane de useri o urmăresc pe YouTube.

Adaugati comentariu