O tamponare în lanț s-a transformat într-un incident haotic în weekend-ul trecut la Miami. Șoferul care a provocat totul a vrut să fugă de la locul accidentului. Ceilalți șoferi implicați și martorii au făcut totul ca să-l oprească, ba chiar au folosit un topor încercând să-i spargă geamul din dreapta față.

Șoferul aflat la volanul unui Infiniti argintiu a dat să fugă, desi bara din față îi atârna pe asfalt. Cei din jur i s-au pus în cale și au încercat să deschidă portierele, dar șoferul avusese grijă să le blocheze înainte de a încerca să fugă.

A fost inutil să încerce să se strecoare prin trafic, pentru că strada pe care se afla era blocată de trafic intens, așa că a fost nevoit să rămână pe loc secunde bune. Unul dintre cei prezenți a crezut că a găsit soluția salvatoare și a venit cu toporul ca să spargă geamurile crossover-ului nipon.

Presa din Florida relatează că șoferul a reușit, în cele din urmă, să scape de mulțime furioasă și a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție, care a pornit în urmărirea sa. Șoferul în vârstă de 25 de ani a fost arestat după o urmărire ca în filme. Autoritățile au descoperit că acesta avea deja la activ 29 de amenzi de circulație. După primele cercetări, se pare că șoferul curajos consumase substanțe halucinogene înainte de a urca la volan.