Fix 60 de secunde. De atât au avut nevoie doi hoți de mașini pentru a fura un Mercedes-Benz C-Class nou-nouț din fața casei proprietarului. Poliția cere ajutorul celor care dețin informații.

Mercedes-ul a fost descuiat și furat fără ca infractorii să aibă nevoie de cheie. Imaginile înregistrate de camera de supraveghere arată cum cei doi coboară din mașină și se apropie de Mercedes cu o cutie de relee în brațe. Un dispozitiv mic care poate primi mesaje prin pereți, uși și geamuri. Odată semnalul primit de la cheia aflată în casă, închiderea centralizată este fentată, iar portierele mașinii se deschid simplu.

Desi furtul a fost filmat, poliția locală se află încă în căutarea hoților experți și a mașinii furate. Autorii jafului au purtat combinezoane albe care le maschează trăsăturile.

Autoritățile le-au transmis proprietarilor de mașini să întrebe dealerii cum își pot proteja proprietățile parcate în fața casei. Acest lucru presupune și montarea unui soft care să furnizeze informații despre localizarea mașinii. În plus, acestea recomandă utilizarea unor echipamente care blochează accesul releelor folosite de hoți la interceptarea semnalului cheilor.