Așa va arăta primul SUV Rolls-Royce din istorie, Cullinan. Frumos sau urât?

Rolls-Royce-Cullinan-1

Experții în randări au pus cap la cap fotografiile spion și a ieșit o imagine a ceea ce va fi lansat cu denumirea Rolls-Royce Cullinan. Un SUV ultra-luxos cu accente de Phantom și reputație premium, cu gardă mare la sol și dotări pe măsura numelui producătorului britanic.

Rolls-Royce pregătește, în spatele porților închise ale uzinei de la Goodwood, primul crossover al companiei. Peisert Design a pus cap la cap datele furnizate de fotografiile spion în ultima perioadă și a realizat o simulare digitală care arată un vehicul robust, cu o amprentă la sol mare, influențat de desing-ul lui Phantom, dar cu bara față modificată și cu prize de aer mai mari. Randarea arată și o grilă mai scurtă, flancată de faruri mai mari. Portierele “sinucigașe”, care se deschid în sensuri opuse și un montant spate înclinat caracterizează profilul lui Cullinan.

Rolls-Royce-Cullinan-2

Britanicii au confirmat deja că noul SUV va avea la bază platforma “Architecture of Luxury”, pe care este construit și Phantom. Așa că motorul V12 de 6.7 litri, care produce 563 CP și un cuplu de 900 Nm, se va afla și sub capota SUV-ului, cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte, care expediază puterea către toate cele patru roți.

ROLLS-ROYCE Ghost – Castelul bântuit

La interior, opulența va fi cuvântul de ordine, cu detalii din lemn, accente metalizate și tapițerie din piele fină.

Rolls-Royce-Cullinan-3

Sursă foto: Peisert Design

Adaugati comentariu