Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de maşini

Ce cadou ar fi potrivit pentru iubitul tău pasionat de maşini dacă acesta este unul dintre acei bărbaţi care a dezvoltat o adevărată relaţie nu doar cu tine, iubita lui, ci şi cu maşina personală? La prima vedere pare o misiune destul de grea poate şi din cauza anumitor resentimente pe care este posibil să le ai, însă totul va deveni mult mai uşor după ce te vei convinge că relaţia respectivă este una total diferită de a voastră şi este vorba despre un sentiment de dragoste cu totul diferit.

Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de maşini

Bărbaţii dezvoltă mai rapid o relaţie cu o maşină lor decât cu o femeie pentru că simt că faţă de aceasta nu au nimic de demonstrat şi se simt complet relaxaţi, în timp ce, într-o relaţie, au senzaţia că se află, constant, sub presiune, după cum arată un studiu realizat de BMW. Legătura cu maşina este mult mai uşor de menţinut spre deosebire de cea cu o femeie care este o fiinţă cu un nivel emoţional şi intelectual sporit. Iar când vine vorba să-şi exprime sentimentele pe care le au faţă de o maşină, bărbaţilor le este mult mai uşor decât faţă de cele pe care le nutresc pentru o femeie.

Cadouri inedite și ingenioase – mașina care urcă pe perete

Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de maşini

Concluzia unui alt studiu este că bărbaţii vorbesc despre maşinile lor ca şi cum ar vorbi despre ei înşişi, în timp ce femeile percep maşinile personale ca pe o entitate diferită. Totodată, din anumite puncte de vedere am putea spune că bărbaţii şi-au păstrat o relaţie solidă cu maşinile pe care au construit-o încă de mici copii.

Pentru a le aminti de acea perioadă, dar şi pentru a transmite un mesaj subliminal care să stabilească faptul că relaţia voatră este una mult mai profundă, poţi opta pentru unul dintre modelele de mașini în miniatură pe post de cadou pentru iubitul pasionat de maşini, precum mașinuța care urcă pe pereți.

Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de maşini

Cercetătorii din Austria au descoperit că, şi în tabăra cealaltă, femeile își pot schimba în mod inconştient percepția asupra unui bărbat în funcţie de tipul de mașină pe care acesta îl conduce. Maşinile puternice şi cele sport sunt asociate de femei cu bărbaţi dominanţi şi puternici, femeile fiind obişnuite să judece caracterul unui bărbat în funcţie de maşina pe care acesta o conduce. Poate şi din acest motiv şi pentru bărbaţi achiziţia unei maşini este o dovadă de succes pe plan personal, aşa cum este şi finalizarea şcolii sau găsirea unui job potrivit. Iar păstrarea unei bune imagini în societate depinde şi ea de maşina pe care un barbat o conduce, acelaşi rol fiind îndeplinit în cazul femeilor de haine sau de machiaj.

Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de maşini

Şi totuşi, locul unei femei în viaţa unui bărbat nu poate fi luat aşa de uşor de nimeni. Dacă îi face plăcere să te aibă în dreapta lui şi să te plimbe sau dacă are foarte mare încredere în tine şi îţi dă cheile de la maşina lui, vei înţelege sigur care este diferenţa dintre tine şi maşina lui. Convinsă de acest lucru, nu ţi se va mai părea deloc greu să alegi cadoul potrivit pentru iubitul tău pasionat de maşini.

Adaugati comentariu