Se fac bancuri pe seama noii grile BMW. Cât a crescut și cât va mai crește?

Cât va mai crește grila radiatorului la modelele BMW? Ei bine, avem răspunsul! Până atunci însă, vă arătăm cât a crescut deja, în ultimii 30 de ani.

Jason Cammisa de la Road and Track a făcut un schimb bizar, între un BMW Seria 3 din anii ’80 și un BMW X7. Jurnalistul a postat filmarea pe Instagram. Modelul clasic abia se mai zărește de după grila gigant primită de la SUV-ul cu șapte locuri.

“Gata, am reparat partea frontală a lui BMW X7, punând acolo o grilă a unui E30, iar E30 a primit grila lui X7. Ce părere aveți? Super modern, nu-i așa? Arată bine! Abia îți dai seama de schimbare”, spune cel care a făcut schimbul.

Și nu este singurul care se amuză pe seama dimensiunilor tot mai mari ale grilei BMW. Britanicul Matt Watson anticipează, într-o manieră amuzantă, cât vor mai crește în dimensiuni cei doi “rinichi” în următorii trei ani.

“Așa va arăta! E doar unul dintre rinichi”, spune Watson trăgând un gard în fața noului model Seria 7.

Și fanii brand-ului din România se amuză pe formurile și grupurile rezervate lor. “Grătarul meu din curte e mai mic!” sau “Poți să faci niște mici pe grila nouă”, sunt doar două dintre glumele făcute de aceștia.

Echipa AutoExpert a testat deja noul BMW X7. Cum ni s-a părut, vedeți AICI >>>

 

 

Adaugati comentariu