Cum a reușit un american să-și salveze mașinile din calea uraganului Dorian?

Dorian uragan

Nu putea lăsa asemenea mașini pradă uraganului Dorian, care a măturat Coasta de Est a Statelor Unite. Ca să le salveze, un american și-a adus automobilele în casă.

Astfel, un BMW E30 M3 și un Volkswagen Golf GTI au ajuns în sufrageria sa. Nu este prima dată când Randi Jalil recurge la această metodă pentru a-și salva mașinile. În 2016, atunci când uraganul Matthew s-a apropiat periculos de Florida, BMW-ul a ajuns tot în casă.

Uragan Dorian (3)

Nici nu avea altă soluție, pentru că în garaj se aflau mașina iubitei, un Chervolet Malibu, și mașina fratelui său, o Toyota Corolla. Așa că singura soluție rămăsese sufrageria.

Cele mai frumoase și mai periculoase drumuri din lume

Eforturile au fost însă, inutile. Deși prognoza meteo anunța că zona este într-un mare pericol, iar locuitorii au fost sfătuiți să se adăpostească, în orașul în care locuiesc Randi Jalil, mașinile și familia sa, și-au făcut apariția doar ploi sporadice.

Uragan Dorian (4)

Legendarul E30 M3 merită însă, orice efort. Chiar dacă e degeaba. Capota mașinii din 1986 ascunde un motor de 2.3 litri cu patru cilindri și 195 de cai putere.

Adaugati comentariu