Cum a reușit o șoferiță să răstoarne un Duster?

Duster rasturnat

Un Duster a fost răsturnat de o șoferiță care nu a acordat prioritate la schimbarea sensului de mers. Aflată într-o Toyota Prius, femeia a lovit Dacia care aparține Inspectoratului Național de Patrulare.

Un Duster răsturnat a fost atracția zilei la Chișinău, nu departe de sediul Serviciului de Informații și Securitate. Mașina fusese lovită de o Toyota Prius, condusă de o femeie în vârstă de 42 de ani. Impactul a avut loc pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, la intersecția cu strada Serghei Lazo. O cameră de supraveghere a traficului montată în zonă a surprins momentul.

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Duster cu apucături de Mercedes

Imaginile surprinse de cameră și postate pe site-ul autoblog.md, arată că șoferul aflat la volanul Daciei Duster a reușit să evite un impact frontal, schimbând, în ultimul moment, direcția SUV-ului. Dar a lovit stâlpii de pe marginea carosabilului, iar mașina s-a dezechilibrat. Un polițist în vârstă de 30 de ani, aflat la bordul mașinii INP, a avut nevoie de îngrijiri medicale..

Trecătorii s-au oprit să fotografieze SUV-ul de la INP răsturnat în intersecție, iar rețelele de socializare s-au umplut de imagini de la locul accidentului.

Dacia Duster Charisma, roșie ca focul, disponibilă acum. Ce bine arată interiorul!

Incidentul va fi examinat de către organele competente. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă să se aleagă cu o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

 

FOTO: Autoblog.md via Facebook.com/dinu.turcanu

Adaugati comentariu