Conceptul Audi E-Tron GT își va face apariția într-un film cu supereroi

Conceptul Audi E-Tron GT Sedan (8)

Conceptul Audi E-Tron GT și-a făcut debutul public la Salonul Auto de la Los Angeles, dar își pregătește și debutu pe marile ecrane. Limuzina electrică își va face apariția într-un film Marvel.

Este vorba despre cea de-a patra producție din seria Avengers, care va ajunge în cinematografe vara viitoare. Conceptul va folosi popularitatea filmului pentru a promova mașina de serie în care se va transforma în anul 2020, când este programat să intre în producție.

Conceptul Audi E-Tron GT Sedan (12)

Citește și:

Audi nu a dezvăluit ce rol va avea conceptul Audi E-Tron GT în film, dar compania are deja experiență pe marile ecrane. Limuzina A8 a apărut în „Spider-Man: Homecoming”, iar Tony Stark conducea un R8 în primul episod al seriei „Iron Man”. Vezi și alte mașini care au apărut în filmele cu supereroi!

Marvel păstrează misterul și în privința scenariului filmului Avengers 4, dar știm că acesta va fi continuarea producției “Avengers: Infinity War”, în care Thanos vrea să-i extermine pe supereroi. Supraviețuitorii, Captain America, Iron Man, Thor și Hulk vor fi nevoiți să riposteze și să salveze universul.

 

Adaugati comentariu