Los Angeles LIVE – motive pentru care conceptul Audi E-Tron GT trebuie să devină model de serie

Conceptul Audi E-Tron GT Sedan (2)

Conceptul Audi E-Tron GT vine cu un look de superstar. Prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles, limuzina electrică are șanse mari să intre în producția de serie. Să vă spunem de ce merită!

Va fi electric și autonom, îndrăzneț și luxos. Mai avem de așteptat până ce Audi decide dacă va da undă verde conceptului E-Tron GT pentru a intra în producția de serie. De ce ar trebui limuzina ultra-inteligentă cu emisii zero să intre în gama constructorului din Ingolstadt? I-am găsit atuurile:

  • Are proporții aproape identice cu un alt model atractiv, Audi A7 Sportback, dar conceptul Audi E-Tron GT vine cu o imagine mult mai agresivă. Măsoară 4,96 m în lungime și 1,96 m în lățime, dimensiuni care garantează o prezență intimidantă și spațiu interior generos.Conceptul Audi E-Tron GT Sedan (10)
  • Este construit pe platforma sportivei Porsche Taycan, J1, una dintre cele trei platforme pe care Grupul Volkswagen le dezvoltă pentru mașinile sale electrice. Audi a decis să nu folosească platforma pe care a construit prima sa mașină electrică de serie, crossover-ul E-Tron.
  • Între două încărcări, conceptul Audi E-Tron GT va putea rula aproximativ 500 de kilometri, o autonomie egală cu aceea a primului model electric de serie de la Audi, E-Tron, prezentat în septembrie.Conceptul Audi E-Tron GT Sedan (4)
  • Limuzina electrică vine cu 590 de cai putere. producătorul nu a anunțat cifre referitoare la performanță, dar mașina ar putea ajunge de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4 secunde.Conceptul Audi E-Tron GT Sedan (5)

Adaugati comentariu