Ce mașină conduce cel mai mare fan al lui Superman

Superman Tesla Model S (9)

Dacă Superman ar fi nevoit să se deplaseze altfel decât zburând, acesta ar fi pentru el mijlocul de locomoție ideal. Și este condus de cel mai mare fan Superman din lume. La cât pare să fi investit însă, pentru a-și personaliza automobilul, nu suntem convinși că ar fi dispus să i-l împrumute.

Fanul numărul 1 al eroului de pe planeta Krypton nu s-a mulțumit cu un tricou cu celebrul logo Superman. A ales să-și personalizeze mașina astfel încât aceasta să arate ca și cum ar fi condusă de Superman însuși. Americanul coduce o limuzină Tesla S de culoare albastră, dar emblema acesteia a devenit roșie.

Superman Tesla Model S (5)

Odată deschise, portierele din față proiectează pe asfalt logo-ul cu litera S. La interior, scaunele și fețele ușilor sunt îmbrăcate în piele roșie, la fel și partea inferioară a bordului, în timp ce sectorul median și cel superior sunt îmbrăcate în albastru lucios și alcantara tot de culoare albastră.

Superman Tesla Model S (3)

Volanul este și el bicolor și găzduiește, în mod surprinzător, logo-ul constructorului de mașini electrice, din simplul motiv că legislația nu permite înlocuirea volanului. Dar S-ul de la Superman apare pe tetiere, pe covorașe și chiar pe plafon.

Fanul eroului DC este norocosul posesor al versiunii ultra-performante P100D, care sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 2,5 secunde, o accelerație potrivită pentru supererou.

Adaugati comentariu