Concept Volvo – Suedezii au creat mașina în care poți să dormi în mers

Concept Volvo 360 (16)

Un concept Volvo schimbă perspectiva celor care petrec ore bune în trafic în drum spre birou, apoi spre casă. Volvo 360c oferă o nouă imagine a vieții, transformând timpul pierdut în blocaje rutiere în momente de relaxare.

Noul concept Volvo se deplasează complet autonom și electric, oferind o gamă generoasă de beneficii în privința siguranței și a mediului, pentru că nu poluează, știe să ocolească blocajele rutiere și elimină stresul traficului din metropole.

Concept Volvo 360 (4)

“Oamenii nu vor fi mai fi dependenți de proximitatea de orașe, pentru că vor scăpa de povara timpului de deplasare neproductiv”, explică Marten Levenstam, vicepreședinte al diviziei de Strategie a Produselor. “Biroul mobil 360c este viabil pentru cei care locuiesc la distanță mare de orașe și își vor folosi astfel timpul petrecut pe drum într-un mod mia plăcut și mai eficient. Astfel, cei aflați la bord pot interacționa mai ușor cu prietenii și familia.

Conceptul integrează patru posibilități distincte de rulare autonomă. Astfel, mașina poate deveni un spațiu pentru dormit, un birou mobil, o sufragerie sau un spațiu de diverstisment, asigurând confort și intimidate.

Concept Volvo 360 (7)

Constructorul suedez anticipează interes din partea companiilor, care să ofere acest mijloc de transport angajaților și clienților, renunțând astfel la alte tipuri de servicii de transport.

Volvo așteaptă acum undă verde din partea partenerilor pentru a pune trece la producția mașinii cu tehnologie invoatoare. Până atunci însă, Volvo a livrat deja primele mașini autonome clienților din Goteborg, Suedia.

Adaugati comentariu