BMW X2 M35i – Așa arată cel mai tare X2!

BMW X2 M35i

BMW X2 M35i este noul vârf de gamă din familia X2, iar BMW trece în contul său un design incitant și o manevrabilitate impresionantă, drept rețeta perfectă pentru un automobil de top, care să magnetizeze segmentul tânăr de clienți.

Cu designul său extrovertit, BMW X2 M35i redefinește segmentul SUV-urilor coupe ultra-performante. Spre deosebire de BMW X2 în versiune standard, grila masivă cu margini în Cerium Grey anunță din start că avem de-a face cu un model special. La polul opus, X2 M35i primește elemente aerodinamice M și două țevi de evacuare cu design special și cu un diametru de 100 mm, în aceeași nuanță, Ceranium Grey. Acestea produc o coloană sonoră specială. Pachetul X2 M Sport îi asigură o imagine și mai atletică și include faururi cu tehnologie full LED și prize de aer laterale noi. Oglinzile exterioare au primit carcase noi, în aceeași nuanță. Jante biton de 19 inci M Sport completează impresionant imaginea lui X2 M35i.

BMW X2 M35i

Menage a trois – proiect special AutoExpert cu noul BMW X2

Sub capota noului BMW X2 M35i se regăsește un motor TwinPower de 2.0 litri cu 4 cilindri, care dezvoltă 306 cai putere și un cuplu de 450 Nm. Unitatea beneficiază de un sistem noi de răcire și de setări noi, tipice unui automobile M Performance. Este primul motor M Performance cu 4 cilindri.

Mașina este echipată standard cu sistemul inteligent de tracțiune integrală xDrive, care transmite puterea către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate Steptronic cu 8 rapoarte. Funcția Launch Control este disponibilă la X2 M35i. Astfel, SUV-ul coupe accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde.

BMW X2 M35i

E de aur! Prima reclamă la BMW X2

Personalitatea dinamică a automobilului este confirmată de prezența suspensiei M Performance. O suspensie adaptivă cu două moduri diferite, dar și arcurile și amortizoarele cu setări mai rigide acum, oferă mixul perfect între comportamentul sportiv și confortul la rulare. X2 M35i este echipat și cu un diferențial M Sport pe puntea din față, care reduce eventualele pierderi de tracțiune în cazul roților din față. În plus, sistemul de frânare a fost modernizat, primind etriere Dark Blue metallic și discuri de 18 inci în față și 17 în spate, pentru a reduce distanța de frânare.

Și direcția ultra-performantului X2 a fost adaptată pentru a fi în ton cu noua personalitate pentru a fi mai precisă.

BMW X2 M35i

Atac la Mercedes – BMW X2 apare într-o nouă reclamă

La interior, șoferul de X2 M35i va lua loc în scaune sport Exclusive M cu tetiere integrate, oferite în premieră la X2. Acestea pot fi îmbrăcate în trei tipuri diferite de tapițerie: FabricTrigon/Alcantara negre cu accente albastre, piele Dakota Magma red preforat[ cu accente negre și piele Dakota neagră perforată. Sunt disponibile și centuri de siguranță asortate pentru fiecare dintre cele trei opțiuni. Un Pachet M Sport aduce la bord un volan îmbrăcat în piele cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză.

BMW X2 M35i

Opțional, viitorul șofer de BMW X2 M35i poate comanda un Head-Up Display color și cea mai recentă generație a sistemului BMW ConnectedDrive. Tehnologii bazate pe camere și senzori simplifică viața la bord și oferă siguranță de top.

Pentru piețele europene, producția lui X2 M35i demarează în martie 2019.

 

Adaugati comentariu