Alege Camasa Hulber!

Hulber este un brand de cămăși prezent pe piața din România din 2012. Calitatea și varietatea definesc specificul cămășilor cu design realizate din cele mai fine țesături care satisfac și cei mai pretențioși clienți.

Clientela este bine definită, se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care vor să aibă un stil inconfundabil, elegant și care să emane rafinament. “Clientul nostru este clientul care își dorește un produs de calitate, la un preț corect, un produs pe care nu-l mai găsește în altă parte. Mă refer aici la cămașile cu design concepute și realizate de noi până în cele mai mici detalii. Clienții noștri sunt aproape în egală măsură bărbați și femei, acestea din urmă cumpărând cămași personalizate pentru barbații din viața lor. Sunt persoane care lucrează în mediul corporatist, proprietari de afaceri, avocați, notari, doctori, profesori, etc. În ultimul timp am observat și un segment bine reprezentat de clienti din mediul rural.” ALIN MERER, Manager General.

Ce mi se pare extraordinar la portofoliul Hulber sunt produsele noi care apar săptămânal, ceea ce înseamnă preocuparea permanentă pentru cerințele și preferințele clientului.

Brandul se diferențiază de restul produselor de pe piață prin calitatea croiului, a țesăturilor, prin atenția sporită acordată detaliilor, dar și printr-un raport optim calitate/pret. “Țesăturile sunt în cea mai mare măsură din fibră naturală, iar toate accesoriile folosite sunt de o calitate deosebită începând cu ața, nasturii, inserțiile folosite pentru gulere și manșete și terminând cu modul de împachetare al produsului. Detaliile de design folosite sunt generate atât de varietatea de tesaturi si garnituri folosite în individualizarea produselor, dar și din divesitatea de modele de gulere și manșete care definesc cămășile noastre,” Alin Merer, Manager General Hulber.

Un alt atu îl reprezintă site-ul foarte bine structurat, astfel încât alegerea unei cămăși devine o plăcere. Acesta înglobează toate detaliile de care are nevoie clientul, iar fotografiile produselor de pe hulber.ro surprind până și cele mai mici detalii. În acest fel, clientul poate face o comandă fermă bazându-se pe informațiile de pe site. Implicarea și seriozitatea au adus acest brand la un nivel superior, câștigând astfel încrederea clienților.

Posibilitatea personalizării cămășii este o libertate pe care nu mulți producători o oferă.

HULBER- BIBLIOTECA DE CĂMĂȘI – este locul în care te întorci de fiecare dată cu plăcere.

 

Adaugati comentariu