Cele mai sexy mașini din lume – Numărul 4 vă va șoca

Ferrari FF 2

Ce linii senzuale! Ce curbe sexy! Credeați că vorbim despre o femeie? Nu chiar. Discutăm despre cele mai sexy mașini din lume apărute pe piață în ultimii ani. Sigur nu vă așteptați să o găsiți în acest top pe cea de la numărul 4!  

 1. Ferrari 488 GTB
  Ferrari 488 GTB sexy

488 GTB marchează revenirea la denumirea clasică și este urmașul de drept al lui 458 Italia, de la care a moștenit platforma. 488 GTB vine cu un motor mai mic, un V8 twin-turbo de 3.9 litri, care dezvoltă 100 CP (670 CP) și 220 Nm (760 Nm) în plus, dar și cu 100 kg în minus. Viteza maximă? Țineți-vă bine! 330 km/h.

 1. Jaguar F-Type
  Jaguar F-Type sexy

Prima mașină sport de la Jaguar după ani și ani vine cu aerul tipic britanic și aduce un tribut clasicului E-Type, aflat și el, multă vreme, în topul celor mai frumoase mașini din lume. Disponibil în versiune S și R Coupe sau cu acoperiș rigid sau textil, modernul F-Type are imaginea necesară pentru a se califica drept o mașină sport.

 1. Porsche 918 Spyder
  Porsche 918 Spyder sexy

Cum arată un milion de euro? Ca un Porsche 918 Spyder. Mașina hibrid desenată de Michael Mauer vine cu un design inspirat dintr-un viitor cibernetic în cel mai pur mod pe care numai nemții știu să-l construiască. Propulsată de un motor V8 de 4.6 litri cu 608 CP și de două unități electrice care asigură restul de putere până la 1.000 CP, bolidul ajunge la 100 km/h în 2,6 secunde. Cât ai citit aceste rânduri, a ajuns deja la aproape 300.

 1. Mercedes-AMG S 63 Coupe
  Mercedes-S-Class-Coupe sexy

Mercedes-Benz poate scăpa basma curată cu orice. Chiar și cu o limuzină din care a tăiat două portiere și pe care a adus-o mai aproape de sol. Prezentată în 2014 la Geneva, clasică prin apariție și emanând lux prin toți porii, S-Class e mașina pe care, dacă clipești, o ratezi. Mercedes-AMG S 63 Coupe aleargă de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

 1. Mazda MX-5
  Mazda MX-5 sexy

Odată cu noul design, cel mai bine vândut roadster din lume s-a transformat din vecina de alături în diva super sexy, ruptă din animațiile manga. Farurile cu “privire” răutăcioasă, capota puternic rofilată și posteriorul tipic de roadster, alături de personalitatea explozivă, o fac pe Mazda cu motor de 1.5 sau 2.0 litri și tracțiune spate o bombă pe roți.

 1. Lamborghini Huracan
  Lamborghini Huracan sexy

Putem să-i spunem simplu Uraganul. Seamănă furtună și culege vânt. Brutal și nemilos, Lamborghini Huracan se laudă cu ADN-ul respectabil al lui Gallardo și a venit pe lume în 2014. Cu motor V10 de 5.7 litri, Huracan profită de cei 610 CP ai săi și de tracțiunea integrală.

 1. Volvo XC90
  Volvo XC90 sexy

Cine a spus că un SUV nu poate fi sexy? Cu un design îndrăzneț, uriașul suedez pare rătăcit printre atâtea mașini sport. Mai puțin ostentativ ca Audi Q7 sau Porsche Cayenne, Volvo își bate rivalii cu titlul câștigat deja în 2017, de cea mai sigură mașină din lume. Lemn granulat, piele fină, scaune cu funcții de masaj sunt pe listă la dispoziția celor pretențioși.

 1. Aston Martin DB9
  Aston Martin DB9

Există pe lume un design de GT mai sofisticat ca al lui Aston Martin DB9? James Bond ar spune că nu, pentru că asta a condus în misiunile de pe marile ecrane de la DB5 încoace. O gură de aer proaspăt într-o lume în care fibra de carbon face legea. “Este cel mai bun DB pe care l-am construit vreodată”, se bat englezii cu pumnul în piept. De 4.6 secunde are nevoie pentru a atinge 100 km/h.

 1. Bentley Flying Spur
  Bentley Flying Spur

“Este frumos, prețios și mofturos ca o femeie”, au spus englezii când au testat Bentley Flying Spur. “Prima alternativă viabilă la S-Class-ul de la Mercedes”, a fost părerea specialiștilor. În pieptul lui Flying Spur bate o inimă W12, care pune în mișcare cele două tone și jumătate ale limuzinei și care îi pune la dispoziție 626 CP.

 1. Ferrari FF
  Ferrari FF sexy

O mașină de familie cu 335 km/h, care ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde? Italienii au făcut-o și pe asta.  Prezentat în 2011 la Salonul Auto de la Geneva, FF (Ferrari Four) nu seamănă cu nimic din gama italienilor. Este primul lor model cu tracțiune integrală și cu design de shooting brake. Cei de la Maranello se lăudau în momentul lansării că este cea mai rapidă mașină cu patru locuri din lume. Iar în topul nostru, este și cea mai sexy!

Sursă: RM Autobuzz.

Adaugati comentariu