Dacă vezi vreun Lamborghini roz (are, de fapt, o culoare indecisfrabilă, în funcție de cum bate lumina), condus de o doamnă, nu te lua la întrecere cu el. S-ar putea să fie cea una dintre cele mai rapide mașini din lume.

Ca și strămoșul Gallardo, Huracan este un model extrem de popular printre companiile de tuning. Huracan-ul tunat de OB Prestige a beneficiat de o grămadă de modificări. Un propulsor twin turbo și un nou sistem de evacuare l-au transformat într-o rachetă pe pista unui fost aeroport militar american.

Dar cel mai spectaculos aspect este ceea ce se află între volan și scaun: o blondă curajoasă, care tocmai a devenit cea mai rapidă femeie de pe planetă. Fata tocmai a atins 337 km/h pe o distanță de o jumătate de milă. “S-a întâmplat la o zi după ce am aniversat un an de căsnicie”, se bucură frumoasa cu ochii albaștri. Soțul ei face parte din echipa care a pus la cale noul record.

Înainte să urce la volan, blonda a avut grijă să-și facă manichiura în culoarea aceea indescifrabilă a caroseriei bolidului.

Recordul precedent printre femei era tot al ei: 330 km/h. Dar fetele mai au până să ajungă la viteza obținută de bărbați pe aceeași distanță: 402 km/h.