Gumball le spală creierul unor șoferii de hypercar-uri, iar organizatorii un au cum să-i țină în frâu pe proprietarii care vor să dea mari, uneori cu prețul vieții unora dintre spectator. Weekend-ul trecut, în centrul Budapestei, un șofer de Ferrari LaFerrari Aperta a făcut drifturi în plină stradă, fiind la un pas să-i măture pe privitori.

Oamenii nepotriviți la locul nepotrivit au fost spectatorii care au urmărit bolizii Gumball pe străzile din Budapesta. Vedetă pe rețelele de socializare, Josh Cartu, la volanul unui LaFerrari Aperta, a decis că centrul orașului este locul perfect pentru drifturi.

Cartu a fost la câțiva centimetri de a-i lua pe spectatori cu fulgi cu tot cu partea posterioară a bolidului. În dreapta sa, s-a aflat celebrul Afrojack, care tocmai a fost la Constanța, la Neversea.

Un alt nebun face drifturi cu alt Ferrari la mall!

În loc să fugă unde văd cu ochii, spectatorii izbucnesc în urale când bolidul se repede spre ei, desi este clar că cel aflat la volan nu controlează perfect mișcările mașinii și nu-și dă seama ce spațiu are la dispoziție.

Până să transforme bolizii în arme de distrugere în masă, Gumball ar trebui să se mute, cu demonstrații cu tot, pe circuit și să-i sancționeze grav pe participanții care pun în pericol viețile spectatorilor.