Un fost primar rus a luat-o razna de tot! S-a dat cu hypercar-ul printr-un mall din Moscova, în timp ce forțele de ordine încercau să pună capăt cascadoriei. Camerele de supraveghere ale centrului comercial au surprins imaginile incredibile.

Păzea că vine primarul cu un Ferrari la mall! De fapt, nu la mall, ci în mall! Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale unui centru comercial din Moscova arată un Ferrari California făcând drifturi și gonind prin fața vitrinelor magazinelor, în timp ce forțele de ordine încearcă, în mod hilar, să-l oprească și, de-a dreptul naiv, punându-și viața în pericol.

Presa din Marea Britanie care a preluat informația susține că această cascadorie a fost una neautorizată. Reacția oamenilor de pază pare însă, regizată. Regie sau cascadorie spontană, autoritățile l-au reținut pe șofer după 20 de minute de distracție. Acesta a dezvăluit că intrase în mall prin depozitul de marfă, cu 10 minute înainte de închiderea centrului comercial.

Cel aflat la volan bolidului Ferrari este Alexander Donskoi, fost primar al orașului Arkhangelsk din nordul Rusiei. Acesta i-a dedicat întreaga aventură la mall unei artiste din fosta Iugoslavie, Marina Abramovic.

Donskoi are antecedente penale și se pare că nici de această dată nu va scăpa basma curată. În 2007 a fost arestat pentru abuz în serviciu, la scurt timp după ce și-a anunțat intenția de a candida la președinția Rusiei. Personalitate controversată, Donskoi este și cel care a fondat primul muzeu al sexului, deschis la Moscova în 2011.