Ce mașini conduce Barbie, cea mai populară păpușă din lume?

Barbie

Cea mai populară păpușă din lume, Barbie, a aniversat 60 de ani de viață. Personajul blond cu forme imposibil de imitat în viața reală, inventat de producătorul de jucării Mattel, în 1959, nu se laudă doar cu haine, accesorii și case. Ci și cu o colecție impresionantă de mașini.

În garajul lui Barbie și-au găsit loc, de-a lungul timpului, mașini, dune buggies, rulote, vehicule de salvare, motociclete și biciclete, ATV-uri și chiar tractoare. Avioane, elicoptere și cai care au coama roz se numără printre mijloacele de transport ale celebrei Barbie.

Interzis la roz! Un mare producător auto scoate din gamă această culoare!

După trei ani de la apariție, ani în care a fost nevoită să se descurce fără mașină, Barbie, pe numele ei complet Barbara Millicent Roberts, a primit mai multă independență, odată cu primul ei automobil, în 1962.

Cum arată Porsche Macan made in China?

Astfel, prima ei mașină a fost un Austin-Heally 3000 MKII, care imita versiunea de serie produsă cu 3 ani în urmă de BMC (British Motor Company) și Donald Healy Company. Era o decapotabilă sport cu 2+2 locuri (cele din spate erau opționale), motor de 3.0 litri și 140 de cai putere, care putea atinge o viteză de 185 km/h.

Vedeți cele mai interesante automobile ale păpușii Barbie pe www.motorclasic.ro.

Adaugati comentariu