Interzis la roz! Ferrari scoate din gamă culoarea

Ferrari roz (3)

Dacă te crezi păpușă Barbie și ai sute de mii de euro de cheltuit pe o mașină, avem o veste proastă pentru tine. Nu o să-i poți da pe un Ferrari roz. Italienii de la Maranello au scos din gamă culoarea.

Producătorii auto i-au obișnuit pe clienții cu bani cu ideea că, pentru o anumită sumă, pot primi orice le trece prin cap. Ferrari încearcă să îi dezobișnuiască și scoate din gamă rozul, așa că de acum îi vor refuza pe clienții foarte îndrăzneți. Aceștia au reacționat deja pe rețelele de socializare, susținând că noua regulă este complet nedreaptă.

Deși Ferrari pune la dispoziția clienților o gamă de aproape 30 de culori, aproape o treime dintre modelele Ferrari comandate sunt roșii. Alte culori populare sunt argintiu, negru, alb și galben.

Ferrari roz (1)

“Este o regulă a companiei. Rozul, pur și simplu, nu se potrivește imaginii noastre”, spun reprezentanții brand-ului. “Sunt multe culori frumoase, dar care se potrivesc poate altor mașini, nu mașinilor noastre.”

Cei care își doresc un Ferrari roz cu orice preț își pot schimba imaginea bolidului solicitând serviciile unei companii aftermarket. Pentru a nu-i reduce prea mult valoarea de revânzare, clienții sunt sfătuiți să aleagă colantarea și nu vopsirea mașinii.

Ferrari roz (2)

Conform statisticilor, orașul cu cele mai multe Ferrari roz este Dubai, dar cifrele nu relevă informații referitoare la sexul posesorilor.

Sursă foto: Executive Style.

Adaugati comentariu