Jon Snow din Game of Thrones a fost spectator la cursa de Formula 1 de la Monza

Jon Snow Game of Thrones (3)

Kit Harington și Liam Cunningham din celebra seria “Urzeala tronurilor” (“Game of Thrones”) au fost la Monza ca să vadă live cursa de Formula 1 câștigată de Lewis Hamilton de la Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport.

Jon Snow și Der Davos au fost spectatori la Marele Premiu al Italiei. Prietenia din film s-a manifestat și în afara micilor ecrane, Kit Haringon (30 de ani) și Liam Cunningham (56 de ani) arătând o dispoziție de zile mari în padocurile în care au fost invitați. Ghidul lui Kit a fost Paul Stoddart, magnatul australian și fost proprietar Minardi. Acesta i-a arătat actorului cam cum stau treburile în Marele Circ.

Jon Snow Game of Thrones (4)

Îmbrăcat în combinezon de pilot, Kit a părut relaxat. În Game of Thrones însă, lucrurile sunt mai complicate. În film, Jon Snow urmează să afle că el și Daenerys Targaryen sunt rude de sânge, la scurt timp după o scenă de sex, ceea ce a aprins spiritele și în rândul fanilor GoT la finele sezonului al șaptelea.

Pe plan personal îi merge însă bine actorului. Kit tocmai a achiziționat o casă de 1,75 de milioane de lire sterline în East Anglia, alături de prietena sa, Rose Leslie, Ygritte din același serial.  Locuința cu șapte dormitoare, aflată într-o zonă rurală, a fost construită din lemn în secolul al XV-lea și este înconjurată de un șant plin cu apă, transformat parțial în piscină.

Sursă foto: Daily Mail.

Adaugati comentariu