Când constructorii auto fac haine – Colecția primăvară-vară Lamborghini e atât de sexy!

Lamborghini primavara-vara

Armani, Gucci, Dolce&Gabbana și… Lamborghini. Constructorul de mașini sport lansează colecția masculine primăvară-vară. Și ce sexy ni se par dintr-odată hainele!

Cel mai accesibil tricou din colecția Automobili Lamborghini costă 70 de dolari. O eșarfă, în jur de 160. Dacă vrei blugi, discutăm de sute de dolari. Și o geacă de piele care ar merge perfect cu blugii tăi scumpi: puțin peste 1.200 de dolari. Pleci în vacanță? Îți trebuie o geantă de voiaj. Încă 1.000 de dolari.

Dacă ai vreo preferință pentru unul dintre modelele producătorului auto, poți cumpăra haine Huracan, Aventador sau chiar Urus, deși SUV-ul abia se află în drum spre showroom-uri. În clipul promoțional, Lamborghini arată un Huracan Spyder și un Aventador S, care evident, se asortează cu hainele produse de casa de modă a companiei, fie că alegi ceva casual sau o linie elegantă, clasică. Evident, te asortezi ușor cu vreo 600 – 700 de… nu dolari, ci cai putere! Cu orice te îmbraci, trebuie să ai grijă. Huracan-ul din imagini ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde, iar Aventador-ul în numai 2,9. Așa că trebuie să ai grijă să nu te tragă curentul!

Nu la fel sunt creatorii de modă Lamborghini când vine vorba de doamne. Acestea au de ales dintre tricouri și rochii sport, cu prețuri 75 și 165 de dolari. Dar poate aveți mai multă baftă în alegerea unui cadou pentru copil.

Adaugati comentariu